<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Få inn pengene før sommeren – Løs utestående krav nå

Har din bedrift ubetalte fakturaer? Da er tiden inne for å følge opp dine kunder og sikre at pengene kommer inn før sommeren setter inn for fullt.

Send en høflig betalingspåminnelse

Dersom du driver eller jobber i en bedrift som håndterer betalingspåminnelser og purringer manuelt, har du sikkert opplevd at enkelte fakturaer ikke blir betalt til forfall. Dette kan skyldes ulike årsaker, enten glemsomhet hos mottakeren eller mer komplekse utfordringer ved inndrivelsen.

Dersom din bedrift har mange private sluttkunder, er det gunstig å sende en vennlig betalingspåminnelse nå. Mange opplever økt kjøpekraft før sommeren, og det kan være enklere å få betalt.

Dersom bedriften din ikke har en fast rutine for betalingsoppfølging, bør du fortsette å lese. Det finnes nemlig en profesjonell og gratis måte å håndtere purring og inkasso på.

Automatiser betalingsoppfølgingen

Ved å automatisere purring og inkasso kan du raskt få inn de utestående beløpene. Samtidig sparer du verdifull tid og slipper manuelt arbeid. Nå har du også muligheten til å benytte deg av gratis hjelp til automatisering.

5 fordeler ved å automatisere purring og inkasso

1. Enkel og kostnadsfri løsning
Hvis du bruker et skybasert regnskapsprogram som Tripletex, kan du enkelt aktivere AutoCollect-tjenesten, som tar seg av purring og inkasso automatisk - helt kostnadsfritt.

Prøv Tripletex gratis

2. Tids- og kostnadsbesparelse

Ved å automatisere betalingsoppfølgingen slipper du å holde oversikt over hvilke fakturaer som må purres og når. Med AutoCollect får du automatisk forslag til hvilke fakturaer som bør sendes til purring. Automatikken holder orden og utfører fakturaoppfølgingen for deg.

3. Full kontroll - velg hvilke fakturaer du ønsker å følge opp

Kanskje virker det skremmende å overlate den delen av virksomheten som kan føles ubehagelig til en automatisert tjeneste? Men du beholder full kontroll. Det er du som bestemmer hvilke fakturaer som skal purres, og du kan stoppe eller utsette prosessen når det er nødvendig.

4. Unngå å sette deg inn i lover og regler for purring og inkasso

Det finnes regler for hvor lenge du må vente før du kan sende en purring eller inkassovarsel. Vet du egentlig hvor mange purregebyr du kan kreve? Selvfølgelig kan du sette deg inn i alle lover og regler, men hvis du i tillegg mangler faste rutiner for betalingsoppfølging, utsetter purringer eller til og med overser ubetalte fakturaer, bør du definitivt vurdere å automatisere innfordringen. Da kan du fokusere på det du liker å gjøre.

5. Automatisert purring og inkasso bidrar til redusert kredittid - noe som er bra for likviditeten

Når du velger å automatisere purring og inkasso, vil du oppleve at kredittiden for kundene dine blir betydelig redusert. Visste du at de fleste allerede betaler etter første purring? Ved å automatisere purring og inkasso vil du raskt se resultater.

Les alle de 10 gode grunnene til hvorfor du bør aktivere automatisk purring og inkasso i dag.

Annonsørinnhold