<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
KjøpLogg inn
– Folk ringer til oss og gråter. Det er en traumatisk opplevelse
En kjeller full av vann eller avløpsvann som kommer opp av sluket krever full uttrykning. André Martinsen har bygget en landsdekkende kjede av spylebiler, der totalmarkedet er rundt 4 milliarder kroner.
Omsetter for over 20 mill. kroner i året på epost
Volant-gründerne har omsatt aromadiffusere for over 50 millioner kroner på to år. Nesten halvparten av omsetningen kommer fra e-post.
Hoppet av politiyrket for å bli proff Pokémonspiller
Den tidligere politimannen har levd av å spille kortspillet Pokémon på heltid. Nå satser 31-åringen videre med en tjeneste som gjør at folk kan eie noe de egentlig ikke har råd til.
– Når du skjønner at det ikke er et marked: Gi deg!
Roomr begynte som en suksesshistorie. Innovasjon Norge og investorer var på plass. Kunder og brukere likeså. Så gikk det fullstendig åt skogen. – Jeg vet hvorfor det gikk galt, sier gründer Nikolai Nordbotn (29).
Skorstad jager ny verdenssuksess
Espen Skorstad bygget opp cut-e til et milliardselskap. Med sin nye startup putter han hånden ned i et internasjonalt vepsebol: Teknologi har gjort arbeidsmarkedet mer effektivt, kan det også gjøre det mer rettferdig?
17.000 nordmenn har kjøpt omstridt brille
Spesielt unge menn hiver seg på farsotten med blålysbriller. Det har gitt Vivvoe-gründerne blod på tann. Nå satser de videre med vanlige briller også.
Når Europa elektrifiseres, renner pengene inn for norsk ektepar
Panelovner behøver ikke være beige, stygge og ha begrenset effekt. Ekteparet Bryn-Haugland har tenkt nytt, og solgte ovner for nesten 200 millioner kroner i fjor.