<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Mistet nesten hele formuen på én dag

Kanye West mistet tittelen som dollarmilliardær tirsdag, etter at store deler av formuen hans forsvant på én dag.

    Publisert 26. okt. 2022 kl. 10.38
    Oppdatert 26. okt. 2022 klokken 10.44
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 179 ord
    IKKE LENGRE DOLLARMILLIARDÆR: Rapperen Kanye West fikk store deler av formuen barbert vekk på kun én dag. Bloomberg

    Tirsdag avsluttet klesgiganten Adidas samarbeidet med rapperen Kanye West. Sammen har de det siste tiåret bygget opp merket Yeezy, som har en estimert verdi på 5 milliarder dollar.

    West mistet plassen på Forbes sin milliardærliste samme dag. Kontrakten med Adidas utgjorde nemlig rundt 1,5 milliarder dollar.

    I en uttalelse tirsdag fordømte Adidas rapperens nylige antisemittiske kommentarer, som var hatefulle mot jøder, og kalte dem «uakseptable, hatefulle og farlige».

    Tidligere i år ble West rangert som nummer 1.513 på Forbes liste over verdens rikeste, og verdsatte rapperen til 2 milliarder dollar grunnet hans avtale med Adidas, ifølge Bloomberg.

    Spotify vil ikke fjerne musikken

    Nå estimerer Forbes hans formue til å være verdt 400 millioner, som stammer fra «eiendom, kontanter, musikken hans og en eierandel på 5 prosent i hans eks-kone Kim Kardashians klesmerke – Skims.

    Fra før har både Gap og Balenciaga brutt båndene til rapperen. 

    Spotify-sjef Daniel Ek har sagt til nyhetsbyrået Reuters at Wests kommentarer var «forferdelige», men at musikken hans ville forbli på plattformen fordi den ikke bryter med retningslinjene.

    Nyheter
    Børs
    Aktuell