<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Prøvde seg hos Skechers – ble eskortert ut

– Skechers vurderer ikke og har ingen intensjon om å jobbe med West, understreker selskapet etter at rapperen avla dem et besøk.

Publisert 27. okt. 2022 kl. 12.58
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 215 ord
KONTROVERSIELL: Kanye West da han besøkte tidligere president Donald Trump i Det hvite hus i 2018. Her har han på seg en «Make America Great Again»-caps. Foto: Andrew Harrer/Bloomberg

Kanye West, som nylig mistet sitt samarbeid med Adidas, skal ha møtt opp på Skechers kontorer i Los Angeles onsdag. Ifølge skoselskapet var det «uanmeldt og uten invitasjon».

Skechers skriver at de ikke har noen intensjon om å jobbe med West, og at «han og hans team» ble fjernet fra bygningen etter en «kort samtale». Teamet hans skal også ha filmet uten tillatelse.

Rapperen har i nylig kommet med kontroversielle og antisemittiske uttalelser, som førte til at Adidas satt punktum for sitt årelange samarbeid sammen. Fra før har både Gap og Balenciaga brutt båndene med ham.

Blant annet trykte han opp og brukte t-skjorter der det stod «White Lives Matter», et slagord kjent fra ytre høyre-siden.

– Vi fordømmer hans nylige splittende uttalelser og tolererer ikke antisemittisme eller noen annen form for hatytringer, skriver Skechers.

West har foreløpig ikke kommentert hendelsen. Torsdag la han ut et innlegg på Instagram, der han skriver: «Jeg mistet 2 milliarder dollar på én dag. Og jeg lever fortsatt. Dette er en kjærlighetstale. Jeg elsker deg fortsatt. Gud elsker deg fortsatt. Pengene er ikke den jeg er. Folket er den jeg er».

Samme dag som Adidas valgte å avslutte samarbeidet, mistet West tittelen som dollarmilliardær. Ifølge Forbes raste formuen hans fra 2 milliarder dollar til 400 millioner.

Nyheter
Børs
Aktuell