<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ny rekord i Dubai – betalte 870 mill. for luksusvilla

Eiendomsmarkedet i Dubai har en ny konge: Casa Del Sole på Palm Jumeirah. 

Publisert 5. okt. 2022 kl. 14.01
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 227 ord
REKORD: Casa Del Sole, luksusvilla på øygruppen Palm Jumeirah. Foto: Alpago Properties

På den menneskelagde øygruppen Palm Jumeirah selges det luksusvillaer og palasser over en lav sko, men nå er det en ny sheriff i byen. 

Casa Del Sole har nemlig blitt solgt for 302,5 millioner dirham – 870 millioner kroner.

Palm Jumeirah. Foto: Dreamstime

Casa Del Sole er fremdeles delvis under bygging og skal være ferdig tidlig i 2023. Villaen vil ha åtte soverom og 18 bad. Eget treningsrom, kino, bowlingbane, jacuzzi og garasje med plass til 15 biler er bare noe av det eieren kan skilte med. 

Boligprisene i Dubai har steget det siste året som følge av hvordan myndighetene har taklet pandemien og liberal visumpolitikk.

– Vi har bygget seks villaer og nær solgt alle, sier Murat Ayyildiz, styreleder i Alpago Group.

Soverom i Casa Del Sole. Alpago Properties

Den billigste ble solgt for 370 millioner kroner. Salg av eiendommer over 100 millioner dirhams (290 mill. kr) har steget til 12 transaksjoner fra bare 5 i fjor.

Villaen er bygget på bregneblad G på den menneskelagde palmeformede øya i Dubai og emirataraberne har hermet etter New Yorks Billionaire's Row. Den indiske magnaten Mukesh Ambani satte tidligere rekord da han kjøpte en villa med 10 soverom til sønnen sin for nær 850 millioner kroner.

Stue i Casa Del Sole. Alpago Properties

Nyheter
Bolig