<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Børstaperen Quantafuel faller til ny bunnotering

Uken starter med en ny bunnotering for aksjonærene i Quantafuel.

Publisert 24. okt. 2022 kl. 10.40
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 228 ord
FÅR JULING PÅ BØRSEN: Quantafuel-sjef Lars Rosenløv ser aksjen falle til en ny bunnotering. Foto: Iván Kverme

QFUEL

Quantafuel har falt jevnt og trutt på Euronext Growth gjennom hele 2021 og 2022, og uken har startet med en ny bunnotering for de mørbankede aksjonærene. Mandag morgen har aksjen blitt omsatt for rekordlave 7,52 kroner, hvilket betyr et kursfall på rundt 77 prosent siden starten på året.

Ny finansdirektør

I slutten av september meldte Quantafuel at Christian Bekkevold Nilsen skulle ansettes som ny finansdirektør fra 10. oktober. Han tok over etter Kristian Flaten, som vil fokusere på den pågående finansieringsprosessen, ettersom Quantafuel nå går inn i en roll-out-fase, het det i en melding fra selskapet.

12. oktober kom meldingen om at Quantafuel har engasjert ABG Sundal Collier som finansiell rådgiver for å bistå med å evaluere de beste strategiske og finansielle alternativene, inkludert partnerskap, for selskapet.

Kjetil Bøhn har solgt seg ut

Tidligere Quantafuel-sjef Kjetil Bøhn er en av dem som har blitt rik på børsboblen, etter å ha solgt aksjer i flere etapper. For halvannet måned siden kvittet Bøhn seg med siste rest av Quantafuel-aksjer i et blokksalg hvor han fikk 12 kroner pr. aksje og frigjorde i overkant av 10 millioner kroner. Bøhn sitter igjen med 600.000 opsjoner i Quantafuel, hvorav halvparten er «in the money». Den ene halvparten kan løses inn på 6 kroner mens den andre halvparten har «strike» på 17 kroner.

Nyheter
Børs
Energi