<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fremad marsj for Lauritzen

Programleder og tidligere proffsyklist Dag Otto Lauritzen får endelig god avkastning i sitt private selskap Stili Invest i 2021.

Publisert 29. juni 2022 kl. 16.26
Oppdatert 1. juli 2022 klokken 09.12
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 313 ord
STERK VEKST: Dag Otto Lauritzen, her sammen med medprogramleder Kristian Ødegård og kompaniet. Hadde bra vekst i sitt private selskap Stili Invest AS. Foto: TV 2

Etter et år med skyhøye seertall i Kompani Lauritzen, legger selskapet til Dag Otto Lauritzen bak seg et svært godt 2021. 

Selskapet doblet inntektene til 5,2 millioner, og driftsresultatet ble respektable 2 millioner kroner etter et tilnærmet nullresultat i 2020.

Koronarammet

Selskapets inntekter kommer hovedsakelig fra underholdning, foredrag, konferansieroppdrag og arrangering av sykkelturer utenlands, samt investeringer i eiendom og fond. Selskapet ble derfor hardt rammet av corona i 2020,  med en nedgang i inntektene på 45 prosent.

Stili Invest

(Mill. kr) 2021 2020
Driftsinntekter 5,2  2,5
Driftsresultat 2,0 -0,5
Resultat før skatt 2,9 0
Årsresultat 2,5 0,1

Dag Otto Lauritzen er aktuell med en ny sesong av Kompani Lauritzen, hvor serien har fått et nytt navn «Kompani Lauritzen: Tropp 1», som kommer på skjermen høsten 2022.

– Jeg har kjempehøye forventninger til neste sesong. I denne sesongen møter vi ungdommer som av ulike grunner sliter med forpliktelser, disiplin og samhold og som kanskje har fått en trøkk i overgangen til voksenlivet, sier Dag Otto Lauritzen.

Løft i år

Over 1 million fikk med seg premieren på Kompani Lauritzens tredje sesong i februar, som er en økning fra sesong to ifølge TV 2. Lauritzens investeringsselskap vil sannsynligvis derfor få et godt år i 2022.

Det ferske regnskapet viser et årsresultat på 2,5 millioner kroner sammenlignet med nærmest null i 2020. I 2021 bevilget Lauritzen seg et tilleggsutbytte på 500.000 kroner.

Lauritzen vil ikke si stort om sine finansielle investeringer, men han har aksjer og andre investeringer for drøyt 2 millioner kroner.

Men Lauritzen ser ikke bare lyst på fremtiden:

– Det er selvfølgelig vanskelig å forutsi fremtiden. Det virket i utgangspunktet som vi var på vei tilbake til normalen, men nå er det jo mer enn nok å bekymre seg over med tanke på krigen i Ukraina, ettervirkninger av pandemien og flystreiker, sier Dag Otto Lauritzen.

Nyheter
Finans