<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Lege Ida Susanna Fattah: – Jeg har en diagnose som har preget meg hele livet

Bli med bak scenen i det norske helsevesenet og hør hvordan utviklingen av nye biler påvirker fremtidens helsepersonell.

Publisert 2. aug. 2022 kl. 08.18
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 111 ord
Lege og gründer Ida Susanna Fattah skreddersyr fremtidens helsevesen
Ida Susanna Fattah (33) er lege, har sittet i styret i Dr. Dropin i mange år, tidligere universitetslektor i samfunnsmedisin og er blitt gründer. Og for henne haster det. Det handler om å gjøre drastiske endringer til det bedre i helsesektoren. – Jeg har en diagnose som har preget meg hele livet, sier Fattah. I denne episoden av Gründerpraten forteller hun om MedLytics rolle i en, for mange, ukjent side av norsk helsevesen.

Fattah (33) er lege, har sittet i styret i Dr. Dropin i mange år, tidligere universitetslektor i samfunnsmedisin og er blitt gründer. Og for henne haster det. Det handler om å gjøre drastiske endringer til det bedre i helsesektoren. – Jeg har en diagnose som har preget meg hele livet, sier Fattah. I denne episoden av Gründerpraten forteller hun om MedLytics rolle i en, for mange, ukjent side av norsk helsevesen.

Om Gründerpraten

Vi elsker besøk! Har du en historie du har lyst til å dele med oss har vi kaffen klar. Inviter deg selv på grunderpraten@finansavisen.no

Lytt til Gründerpraten på denne siden, eller abonner på Apple Podcasts eller Spotify.

Nyheter
Helse