<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Philly Shipyard mer en tredoblet inntektene

Publisert 3. mai 2022 kl. 08.19
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 171 ord
LA FREM TALL: Konsernsjef Steinar Nerbøvik i Philly Shipyard. Philly Shipyard

 

Philly Shipyard fikk en EBITDA på 0,9 millioner dollar i første kvartal 2022, mot minus 4,8 millioner dollar i samme periode året før.

Selskapet hadde i kvartalet 71,8 millioner dollar i driftsinntekter, en kraftig oppgang fra 20,7 millioner i samme periode i fjor. 

Kontantbeholdningen ved utgangen av kvartalet var på 185 millioner dollar, eksklusive 44,5 millioner dollar i bundne midler. På samme tidspunkt var ordrereserven på 1.132 millioner dollar.

Philly Shipyard fortsetter å søke muligheter for å gjenskape NSMV-kontraktsmodellen for andre skipsbyggingsprogrammer for myndigheter. Denne tilnærmingen gjør det mulig for Philly Shipyard å anvende kommersiell beste praksis for design og bygging til statlige fartøyer. 

I tillegg fortsetter Philly Shipyard å markedsføre varianter basert på eksisterende skipsdesign som potensielle kostnadseffektive løsninger for både offentlige og kommersielle kunder, heter det.

Selskapet forventer å fortsette å forbedre lønnsomheten i 2022 sammenlignet med 2021 ettersom det fortsetter å øke produksjon for NSMV-programmet. Til tross for motvinden skapt av covid-19-pandemien, er det forventet at virksomheten ved Philly Shipyard vil nå full kapasitet i midten av 2022.

(TDN Direkt)

Nyheter
Børs
Industri