<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– På lengre sikt vil man se gevinst

Flyr-toppsjefen maner til tålmodighet blant investorene i et intervju med Finansavisen.

Publisert 17. feb. 2022 kl. 12.53
Oppdatert 17. feb. 2022 klokken 13.00
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 202 ord

– Man får et kortsiktig perspektiv når man er børsnotert. Modellen vår fungerer. På lengre sikt vil det gi gevinst, sier Tonje Wikstrøm Frislid, konsernsjef i Flyr, til Finansavisen.

Hun deler sine tanker om fjerde kvartal og hvilke utfordringer som ligger foran selskapet i tiden som kommer.

– Vi har gått gjennom en syretest under nedstengningen nå, og jeg synes vi har bestått den godt, sier Frislid i et videointervju med Finansavisen.

Under presentasjonen understreket konsernsjefen at selskapet allerede har hele apparatet – hva gjelder menneskene de skal ha i rollene som kreves, IT-plattformen er på plass og og flyene er der – alt ligger til rette for vekst. 

Samtidig ser hun utfordringer. Selskapet har hentet frisk kapital i to omganger og pengene fortsetter å renne ut. Frislid understreker imidlertid at når vekst og fortjeneste går hånd i hånd. 

– Det er umulig å spå fremtiden, men vi har reetablert bufferen nå. Åpnes det opp og ting går som planlagt så er vi der vi skal være, sier Frislid.

Se hele videoen for å få svar på hva konsernsjefen planlegger å gjøre for å snu fallet på 80 prosent på børs og når selskapet blir lønnsomt. 

Nyheter
Luftfart