<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ny finanssjef på plass i SalMar

Ulrik Steinvik tar over som finansdirektør i SalMar med umiddelbar virkning. Han kommer fra rollen som forbedringsdirektør i sjømatkonsernet.

Publisert 27. okt. 2022 kl. 16.12
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 140 ord
ANSETTER NY FINANSDIREKTØR: Her fra et SalMar-anlegg på Frøya. Foto: Bloomberg

 

SalMar har utnevnt Ulrik Steinvik som selskapets nye finansdirektør, med virkning fra i dag, opplyser sjømatkjempen torsdag.

Han overtar for Gunnar Nielsen, som i forrige måned varslet at han ville fratre.

Steinvik har jobbet i SalMar siden 2006, senest som forbedringsdirektør. Tidligere har han vært i revisorselskapene Arthur Andersen Norge og Ernst & Young.

– Jeg er glad for at Ulrik Steinvik har takket ja til rollen som SalMars nye finansdirektør. Ulrik og jeg har jobbet tett sammen i ledergruppen i flere år, og jeg ser frem til å fortsette vårt tette samarbeid. Ulriks lange erfaring og kompetanse vil være verdifull i den videre utviklingen av selskapet, sier Frode Arntsen, adm. direktør i SalMar.

Arntsen har nettopp tiltrådt selv etter at Linda Litlekalsøy Aase ga seg som konsernsjef tidligere denne uken, etter knappe fem måneder i sjefsstolen.

Nyheter
Børs
Sjømat