<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Det vil være det perfekte tidspunktet for å kjøpe litt

Jim Cramer anbefaler å kjøpe FAANG-aksjer når analytikerne blir bearish, og mener en av aksjene er «latterlig undervurdert».

Publisert 26. mars 2022 kl. 09.09
Oppdatert 27. mars 2022 klokken 12.43
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 145 ord
TIDLIGERE HEDGEFONDFORVALTER: Jim Cramer. Foto: NTB

Investorene bør kjøpe de store teknologiaksjene neste gang de faller og analytikerne blir negative, mener tidligere hedgefondforvalter og programleder i CNBCs «Mad Money», Jim Cramer, ifølge TV-kanalen.

Han påpeker at analytikerne har en tendens til å berømme FAANG-aksjene, som er et akronym for Facebook-mor Meta, Amazon, Apple, Netflix og Google-mor Alphabet, i perioder det er lite nyheter om selskapene. Cramer mener også at analytikerne snur den andre veien, og publiserer «sterkt overdrevne» rapporter om at aksjene ikke bør investeres i de gangene kursene faller.

Selv omtaler den tidligere forvalteren blant annet Amazon-aksjen som «latterlig undervurdert», etter å ha kikket nærmere på inntjeningskraften til selskapets Web Services-divisjon og reklamevirksomhet.

Cramer mener også at Apples abonnementstjeneste, som etter sigende lanseres senere i år for iPhone, vil tillate selskapet å «enkelt beregne levetidsverdien til abonnentene sine, noe som vil vise Wall Street at aksjen er verdt mye mer enn det vi betaler for den nå».