<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Zalaris sikret New Zealand-avtale

Gjennom et samarbeid det med det lokale selskapet Lagom, har Zalaris inngått en avtale om å implementere SAP SuccessFactors hos sjømatselskapet Sealord.

Publisert 14. sep. 2022 kl. 11.21
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 141 ord
NY AVTALE: For Adm. direktør Hans-Petter Mellerud og Zalaris. Foto: Leif Håvar Kvande

 

Zalaris har inngått en avtale, i samarbeid med Lagom på New Zealand, om å implementere deres SAP SuccessFactors hos sjømatselskapet Sealord Group, opplyser selskapet i en melding onsdag. 

Sealord er blant de største sjømatprodusentene på den sørlige halvkule, med 1.200 ansatte i New Zealand, Australia og Mauritius. 

Zalaris og Lagom skal implementere Zalaris' PeopleHub-løsning, som er drevet av SAP SuccessFactors.

– Vi er veldig glade for å samarbeide med Zalaris for å få PeopleHub til New Zealand. PeopleHub er en ledende løsning i Europa og våre kunder som Sealord vil ha stor nytte av det, sier konserndirektør Deepak Pratap i Lagom. 

– Vi er veldig glade for å legge til Sealord, vår første New Zealand-klient, til vår kundebase. Vår erfaring med å levere SAP SuccessFactors og integrere det sømløst til kundeløsninger er nøkkelen til å gi operasjonell effektivitet, sier Zalaris' konsernsjef Hans-Petter Mellerud. 

Nyheter
Børs
Teknologi