<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sikret 2.000 statlige brukere

Nortel skal levere mobilabonnement til brukere i Vegvesenet, Tolletaten, Mattilsynet og Kystverket. I tillegg har selskapet sikret avtale med Gassco.

Publisert 21. sep. 2022 kl. 11.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 166 ord
TREDJE STØRST: Nortel og adm. direktør Christian Pritchard. Foto: Ivan Kverme

NTEL

Nortel har sikret seg nye kontrakter som tilfører selskapet rundt 2.200 nye mobilbrukere i bedriftsmarkedet.

– Vi har blant annet signert Statens Vegvesen, Tolletaten, Mattilsynet og Kystverket gjennom den tidligere børsmeldte DFØ-avtalen, hvor vi er sekundærleverandør med Telenor-dekning til Statens innkjøpssenter, forklarer Nortel-sjef Christian Pritchard i en melding.

Disse fire signeringene utgjør nærmere 2.000 brukere totalt, ifølge selskapet.

I tillegg har Nortel landet en avtale i privat sektor med Gassco, der selskapet skal levere abonnement med ubegrenset data til mer enn 200 brukere.

Ved utgangen av andre kvartal hadde Nortel mer enn 60.000 aktive SIM-kort, løftet av kjøpet av Atea Mobil tidligere i år.

Bare Telenor og Telia er større i bedriftsmarkedet.

Ålesund-baserte Nortel ble etablert i 2019 og notert på Euronext Growth høsten 2020.

Kontrakten med Statens innkjøpssenter ble kunngjort i juni. Den omfatter inntil 3.600 abonnenter av tilsammen 24.000 abonnenter fordelt på 120 offentlige virksomheter. Varigheten er på to år, men kontrakten inneholder opsjoner som kan utvide varigheten til fem år.