<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Klokkesamler Roger Sveian om å velge dagens klokke
Klokkesamler Roger Sveian besøker klokkelandslaget.
Klokkesamler Roger Sveian besøker klokkelandslaget.

Vintagetips fra en av Norges mest kjente klokkesamlere

Møbeldesigner Roger Sveian er en av Norges mest prominente klokkesamlere. I ukens episode av Klokkelandslaget viser han frem noen av sine mest spennende klokkefunn. 

Klokker
    Publisert 31. mars 2022 kl. 17.01
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 152 ord

    Ikke kjøp katta i sekken, og andre vintagetips fra en av Norges beste klokkesamlere. Roger, Nicolai og Jon Henrik diskuterer alt fra nye Zenith Defy, obskure Omega Seamaster Polaris og vekkerklokken til den amerikanske presidenten. I tillegg viser Roger frem noen av sine mest spennende klokkefunn.

    Lytt her: 

    Denne episoden ble innspilt 27. januar 2022.

    Om Klokkelandslaget

    Klokkelandslaget er en podcast fra Finansavisen i samarbeid med Tidssonen.no, dedikert til klokker. Alt du trenger å vite om nyheter, tips og gode historier. Finansavisen-journalist Nicolai Giil og Tidssonen.no-grunnlegger Jon Henrik Haraldsen tar lytterne med inn i den store klokkeinteressen. Det hele med gjester fra bransjen, samlere og entusiaster.

    Finansavisens podcaster kan lyttes til der du foretrekker det, enten det er Spotify , Apple Podcast , Acast eller de andre tjenestene.