<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Årets Pixel-lansering fra Google - Dette er nytt

Med Googles nye flaggskiptelefon, Pixel 8 Pro, handler alt om AI, datakraft og programvare som gjør deg til en bedre fotograf enn du egentlig er.

Publisert 4. okt. 2023 kl. 18.40
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 434 ord
PIXELATE: Googles nye produkter vil overgå konkurrentene med datakraft. Foto: Google

Da Google for første gang introduserte Pixel-serien i Norge i fjor, var det flere som var spente på hva Google hadde å tilføye mobilmarkedet i Norge. Det var usikkerhet rundt hvordan Google skulle posisjonere seg etter sitt lange fravær. Men produktene har funnet sin fanbase, og flere øyne er i dag rettet mot årets lansering av Googles nyeste Pixel produkter.

Pixel 8 Pro

Pixel 8 Pro markerer seg med en liste sterke spesifikasjoner. Drevet av den nye Google Tensor G3-prosessoren, sikrer den solid ytelse mens Google's AI-teknologi lover økt produktivitet i hverdagen.

Kameraet på Pixel 8 Pro tilbyr tre baksidekameraer, inkludert en telelinse med 5x zoom og avanserte redigeringsfunksjoner. Den 6,7 tommers skjermen kan justeres mellom 1 og 120 Hz, noe som gir en responsiv brukeropplevelse kombinert med god batterieffektivitet. Et overraskende tillegg er et innebygget termometer. Det blir spennende å se hva Google har i tankene for bruken av dette verktøyet som forløpig bare annonseres med at du kan se temperaturen på drikkevarer og varme panner ved å skanne dem. Pixel 8 Pro har en startpris på 12.690 kr (128GB), tilgjengelig i fargene Bay, Porcelain og Obsidian.

Pixel 8

Pixel 8, derimot, posisjonerer seg som en mer allsidig smarttelefon. Den har den nye Google Tensor G3-prosessoren, avanserte redigeringsfunksjoner for bilder og video, og en 6,2 tommer skjerm som viser klare farger og detaljer, med en oppdateringsfrekvens på opptil 120 Hz. Med en startpris på 9.190 kr (128GB), er den tilgjengelig i fargene Hazel, Rose og Obsidian.

Endelig Pixel Watch i Norge

Mange ble skuffet da Pixel Watch ikke nådde norske butikkhyller i 2022. Men 2023 ser ut til å bringe med seg gode nyheter. Pixel Watch 2 representerer en betydelig oppgradering fra sin forgjenger. Med en forbedret batterilevetid, gir det brukerne frihet til å benytte klokken lenger uten lading. Sport- og treningsmodiene er designet for en aktiv livsstil, med mulighet for detaljert helseovervåkning og aktivitetssporing. Startpris 4.590 kr.

Pixel Buds Pro oppgradert

Pixel Buds Pro, som ble lansert i 2022, har nå blitt videreutviklet. Nye funksjoner inkluderer en 5-bånds equalizer for skreddersydd lydkvalitet, romlig lyd med hodesporing og gamingmodus. Og ikke minst, støtten for Pixel Buds-appen på Chromebook, som vil gi brukerne en sømløs opplevelse over flere enheter.

Startpris 2 399 kr.

Google forstetter å utfordre de etablerte aktørene i det norske mobilmarkedet. Selskapet introduserer også denne gang særegne funksjoner i et forsøk på å gjøre et varig inntrykk og ta for seg i et marked dominert av Apple og Samsung. Særlig på programvarefronten viser Google styrke, og spesielt kameraene har fått noen nyheter fans vil sette pris på. Alle produktene kan forhåndsbestilles fra i dag og vil finnes i butikk fra 12. oktober.