<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Julegaveguiden: Episode 2 – Luksusgaver til mor

Dette er luksusgavene som skal ligge under treet til mor i år.

Publisert 4. des. 2023 kl. 12.44
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 210 ord

Hva gir du til damen som har alt? Skikkelige ting som varer. Gaver er ofte et balansespill mellom det personlige og det praktiske, og lekkert skinn og tilbehør som varmer er og blir innertiere.

For å effektivisere julehandelen, her er listen du trenger.

1. Jackie veske fra Gucci – pris: 30.550 kroner
Gucci Jackie-vesken oppkalt etter legendariske Jackie Kennedy er like tidløs og stilig som hovedpersonen. Dette er en gave enhver kvinne verdsetter. Fun fact: Vesken ble først lansert som "Constance” i 1950, ble vesken omdøpt i 1961 til Jackie da førstedamen la sin elsk på vesken.

2. Skjerf fra Loewe – pris 4.510 kroner
Et luksuriøst skjerf i ull og kasjmir fra det spanske luksusmerket Loewe er en gave som vil holde mor varm og elegant i kulden. Skjerf kommer med logoer, monogram og helt uten. Til mor anbefales noe mer subtilt eller helt plain, og sjekk gjerne hva hun har fra tidligere.

3. Poncho fra Valentino – pris: 48.900 kroner
En varm, høykvalitets ullponcho fra Valentino er regelrett varm luksus som ikke kan sammenlignes med en vanlig jakke. Den dessuten veldig i vinden. Alle de store internasjonale motehusene har lansert "reversible”-jakker i år, og Valentino er ikke noe unntak.

Fikk ikke med deg Episode 1? Dette er gavene du skal kjøpe til far: