<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
eik servering
Solgte restaurant i fjor – håvet inn 70 millioner
I fjor solgte Even Hegbom sin særdeles lønnsomme restaurant til Eik Servering. Det ga et kraftig utslag på resultatet i hans selskap Bergstrøm.
– En deal vi ikke kunne si nei til
Restaurantgruppen Eik Servering ville diversifisere og kjøpte i fjor Dugurd kantiner. Nå er det solgt videre til tungvekter.
– Norgeshistoriens største 17. mai-fest
Med food trucks, barer, korps, DJs og partyband akter Eik Event i år å arrangere tidenes 17. mai-fest på Bislett Stadion i Oslo.
– Jeg vet ikke om noen i bransjen som er større enn oss
Eik Servering fortsetter sin ekspansjon. Nå skal det hentes penger til videre vekst, og til neste år akter restaurantgruppen å kikke over svenskegrensen.
Selger svinaktig lønnsom restaurant
Ekteparet Hegbom har i en årrekke tjent gode penger på Oslo-restauranten Den Glade Gris. Nå selger de gullgruven til Eik Servering.
Eik Servering sluker tapasrestaurantene Delicatessen
Eik Servering tar enda et jafs av norsk serveringsbransje. Nå overtar gruppen aksjemajoriteten i de seks Delicatessen-restaurantene.